Pages

Followers

Sunday, November 13, 2011

Event | Craft Booth During Edufest


My 1st Craft Booth during Edufest :P Actually saje je menggatal amik booth ni.. nak carik pengalaman.. lagipun peluang kan... the event actually berjalan selama 2 hari.. tapi masa hari pertama tu cam sengal je rasa sbb barang nak di niagakan tak banyak..rasa segan plak kan... masa pi usha booth orang lain.. giler kentang melambak² kot barang dia huhuhu... kengkonon semangat balik tu nak pulun la buat..hasil nya tak banyak gak yg dapat di hasilkan... weh... being creative bukan leh main sebat je.. kalo buat terpaksa..mmg tak senonoh la hasil kerjanya cewah! alasan =))

so hasilnya aku decide nak buat seperti kat bawah ni... layanzzz... Alhamdulillah..sambutan amat menggalakkan..dapat kan tambah sket masuk tabung muahahahaha


Suasana kat edufest pagi hari pertama.. masih lengang...



Barang- barang ku dah dilambakkan di atas meja...


These are my most helpful students...takde dorang mmg tak jalan la booth.. satu jejaka.. tiga jejaki.. kekeke.. 2 ladies... (paling komited tu belah kanan skali... nak masukkan benang siap macam mak2 lagik.. hahahah )


Small teddy pon up for sale jugak... kawaiiiiii neee... :P




3 aweks yang InsyaAllah bakal graduate this sem..



sesi jual beli yang sedang berlansung..






kesimpulannya... I had fun.. and harapnya my students pon had fun jugak... dorang berjaya menghasilkan berekor² angrybird... yang best tu..angrybird dorang semuaaaaaaaa laku dijual... congrats!! :P hope to have this kind of opportunity lagik.. yebbaaa yebbaaaa....



3 comments:

  1. eila, teddy tu brp sekor, anggry bird?

    ReplyDelete
  2. teddy bear tu RM7 sekor... angry bird tak de in stock.. kena buat la kak.. :D

    ReplyDelete