Pages

Followers

Monday, June 13, 2011

Contest SHAWL | Shawl Cantik Untuk di Menangi!! by Little Mama Diary

Contest!! Contest!!
Siapa suka shawl especially boleh masuk.. hihihi..

Little Mama ni dengan baik hatinya nak bagi shawl kat sesiapa yg berminat... shawl yg dibeli utk diri sendiri yg mostly new nak di bagi sebab katanya beliau tak sesuai nak melilit² shawl ni.. mmg leceh sikit..

berbalik kepada diriku ini.. aku sememangnya pemakai tudung bawal tegar.. penah gak berjinak² dengan shawl dulu...memang suka... tapi cik abg kata nak pakai sendiri takpe..kluar ngan dia jangan..hahahaha...

tapi since skang ni dah dok jauh dari hubby.. keje pon memerlukan aku utk versatyle.. (perlu ke?? hahaha) so nak gak mencuba..apa salahnya ye dak..daripada nak membeli..ni ada pulak orang nak bagi pweee... tak salah mencuba..ada rejeki adela... kekeke...

saya ROSIE POSIE, mau shawl sbb saya mau cantik juga!!

kekeke aci tak kak?

sesiapa yg nak join..meh klik banner kat bawah ni!!



'Create

1 comment:

  1. Follow kamu

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

    ReplyDelete