Pages

Followers

Tuesday, August 23, 2011

Duit Raya ku Habis Sudah!

Sob sob... :(( rasa nak nanges guling²... huhuhu... haiii la duit...

kalo kita cerita pasal duit..sampai bila pon tak habis... cam si Damian VE cakap.. " kalau nak kira cukup tak cukup duit..sampai bila pun tak cukup" huhuhu...jadi redhakan je lah =))

apehal?? cer citer cer citer...
alkisah semalam cuti emejensi.. =)) niat di hati nak gi 'shopping' raya... (shopping lah sangat!) =)) dan niatku tercapai bila aku berjaya shopping di workshop dix xen =)) =))

senin lepas ekzos mak jatuh... =)) krung krang krung krang atas jalan... =)) telefon cik abang la la tu jugak kena gelak =)) guling² dah gamaknya dia.. aku? cam biasa la.. muka buat² cam takde apa².. senyum²..buat² main ngan adelia.. =)) padahal kat luar kete dah bunyik cam jet.. broomm broomm =)) tak campo lagi dengan bunyi besi ekzos tu seret jalan =)) maluuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!

kena plak insiden jadik masa nak gi azar.. kalo ko.. ko nak pegi?? nan adoooooooooo la! hahaha.. drive thru je mak biarpon lam poket de seposen dua (sementara nak tunggu gaji nih =)) )

so semalam pegi kedai niat nak welding ekzos je..rupanya piping tu dah cedera parah dah.. :(( kena ganti piping lain.. bila soh sebis skali macam² mak nenek hal keluar... cam biasala.. " kau tipu tipu aku lagi ye apek.. :(( ) apa apek tu cakap aku iyerkan je la bila dia kata bahaya... giler ko nok? kalo tak tukar...buatnyer aku ngah bawak anak² mati kete tu tengah jalan..sapa nak tulong?? PLUS jugak huhuhu...

di fendekkan ceghite... aku abis dekat 5rat la jugakkkkkkkkkkkk :(( :(( :(( :((

notakaki: tolong sesapa jangan sebut nak mintak duit raya kat aku yer! =))

3 comments:

  1. tila.. lima rat okeh!!

    keroro.. tulah.. orak ada rejeki kate wong jowo..hahaha

    ReplyDelete