Pages

Followers

Sunday, May 29, 2011

Website Review : LOVELYGIFT

lovelygift... yer tila..aku tau ko pnah menang ..i jeles okeh =))

well..sbenarnya semenjak dua menjak tiga menjak dah keje gomen ni.. aku semakin rajin menyelak kedai tudung LOVELYGIFT ni... tudung yg senang di pakai , cantik , cun melecun dan da bomb sememangnya pilihan lecturer² masa kini... (kan tila kan?? ) =)) jadik aku dah mula tergolong dalam golongan² ini...

meh kita review sket pasal blogshop ni... menawarkan pelbagai jenis tudung yg memang sangat cantik..sweet..dan senang nak dipakai... harga pasti setanding dengan kualiti tudungnya..memang la memula korang akan kata mak aih! mahalnya... tapi berdasarkan testimoni pengguna² tudung lovelygift ni..ramai yg suka...ada yg malas nak iron tudung? ni salah satu pit stop yg harus korang berenti... kekekekeke... (ayat aku mengalahkan orang masuk bertanding!! =)) )

anyhow..aku akan pastikan aku akan beli dari web ni anytime soon (pas dapat gaji insyaAllah... huhuhuhu)


3 comments:

  1. fareeda plak dah...ada banner sini fareeda 30% off wow!! ahahahaha

    ReplyDelete