Pages

Followers

Monday, August 16, 2010

Senyuman Manis Si Comel Giveaway

GA untuk mommies... Kak Zil..Kak Nana..sila sila.. jom joen..ne taw der rezeki dapat baju selai dua.. kikiki~ di anjurakan dengan baik hatinya oleh owner blog http://mybabyzarith.blogspot.com/


Syarat-Syarat Penyertaan :
1) Contest berlangsung dari 15hb Ogos sehingga 31hb Ogos 2010 (12midnight)-
saya tengah nak anta ni (Aug 17 12:43pm)
2) Anda mestilah menjadi follower blog ini - sudah.. lagi plak mak tengok ada tulis wholesale kan.. syok jugak kalo mak buat jadik supplier nih..kikiki~
3) Sila letakkan banner "Senyuman Manis Si Comel Give Away" di sidebar blog anda dan anda perlu link back ke entry GA ini
sudah buat.. tengok under contest section...kikiki ada date lagik~
4) Sila buat satu post dalam blog anda berkaitan senyuman si comel anda itu-
ha..nilah post nyer.. part citer manis nyer senyuman si kecik kat bawah... :P
5) Sila letakkan juga banner "Senyuman Manis Si Comel Give Away" beserta link ke dalam post anda.
tu atas tu...segedebok ha...comey model nyer.. leh usya kan utk adelia nih =))
6) Letakkan gambar si comel anda dengan senyuman yang paling manis. (Anak saudara/Anak kawan/Anak Jiran adalah diterima tapi make sure parents dorang tau la yer.. jgn smpai ada masalah dikemudian hari). -
ha yg ni anak sendiri... freshly baked in my own womb...kuikuikui
7) Syarat umur sicomel adalah dari 6bulan - 3tahun (Kalo lebih pon bkn saya tau kan.. tapi biarlah jujur yer) -
adelia baru nak masuk 8 bulan... so valid la ye tak :P
8) Untuk mengelakkan juri rambang mata, hanya SEKEPING gambar sahaja boleh dipertaruhkan. Gambar original, bukan edit. -
jadikla...senyuman dia sama je manis sumer gamba kot (eh..boley gitu? =)) )
9) Di bawah gambar sicomel, sila sertakan:

Nama Penuh Sicomel: ADELIA AKMAR AUNI BT MOHD IZWAN
Umur Sicomel: 8 BULAN
Status Sicomel ((Anak Sendiri/Anak Saudara/Anak kawan/Anak Jiran) : ANAK SENDIRI
Nama Pengirim: ROZIELA SHARIB

10) Selepas siap post anda, sila tinggalkan link post contest blog anda di bahagian Comment -
jap mak nak pi jerit kat sane :P
11) Saya akan tinggalkan jejak di ruangan comment di post contest blog anda setelah saya menerjah blog anda itu. -
selamat terjah... :P

12) Sebarang pertanyaan,tinggalkan mesej di Shoutbox ye -
baik mak inchek~
13) 3 gambar terbaik akan dipilih sebagai pemenang (Tiada tempat pertama, kedua atau ketiga ) -
moga2 antara yg terbaik :P
14) Nak tau hadiahnya?? Pemenang-pemenang berhak memilih apa saja hadiah yang mereka ingini (Dah tentu yang dijual di dalam blog ini yer!!) termasuk la jika mereka inginkan 1pack busha lengging yg mengandungi 18pcs lengging *wink -
yg ni mmg giler kentang.. kowang tahu tak satu pack busha tu harga dia berapa?? kalo free mmg berbalooiii balooiiiiii =))
15) Satu pemenang cuma boleh memilih satu item saja sebagai hadiah yer.. memilih ITEM, bukan design.. design yg akan beri bergantung pada stock in hand pada masa itu -
owait bebeh~ (macam lah menang kan =)) )

gambar yg nak dipertaruhkan ialah... jeng jeng jeng...




Nama Penuh Sicomel: ADELIA AKMAR AUNI BT MOHD IZWAN
Umur Sicomel: 8 BULAN
Status Sicomel ((Anak Sendiri/Anak Saudara/Anak kawan/Anak Jiran) : ANAK SENDIRI
Nama Pengirim: ROZIELA SHARIB

SELAMAT TERJAH YER ORGANIZER..AND SELAMAT MEMILIH... :p

1 comment:

  1. alololo..tomeynyeee...
    siap serkup warna pink lagi.....

    ReplyDelete